[Travelog] SEOUL KOREA MUSIM BUNGA 2018

[Travelog] SEOUL KOREA MUSIM BUNGA 2018

Bertemu kembali dalam blog yang berdebu ni. hiks. Terasa ingin berkongsi pengalaman Seoul Trip Musim Bunga pada tahun 2018 dengan geng travel baru dan sangatlah sporting, mashaAllah. Rezeki kan dapat geng travel yang best-best ni. Entry ini lebih kepada nak kongsi secara ringkas ulasan trip ini. Maklumat tentang tempat tarikan akan dikongsikan dalam entry asing ya. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar dari sebelum trip sehingga habis trip. Perancangan trip yang tersusun rapi dan lancar ni memang keutamaan Travel Treasure. Tak tengok lain dah! Ini kita jaga dulu macam baby. hiks. Terima kasih dan takziah buat arwah Azrul, Malaysian yang tinggal di …